csapágy, ékszíj csapágy, ékszíj csapágy, ékszíj
csapágy, ékszíj

Felületkezelés


Korrózióvédelem, ragasztás előtti felületelőkészítés – Loctite felületkezelő termékek

A Loctite termékkínálata sokféle felületkezelő terméket tartalmaz. A kínálat korrózióvédő, rozsdaátalakító és eltávolító termékeket, bevonóanyagokat, primereket és tömítés eltávolítókat is tartalmaz.

Korrózióvédelem konverziós bevonatokkal
Hatékony korrózióvédelemnek nemcsak a rozsdásodást kell megakadályozni, hanem a lehetőségek szerint környezetbarátnak és költséghatékonynak is kell lenni. A Loctite ezen a területen széles termékkínálattal rendelkezik, melyek megfelelnek ezeknek a szempontoknak.

A megbízható korrózióvédelem biztosításához konverziós védőbevonatot ajánlunk, ami bemártással és szórással is felvihető a védendő felületre. Ezután utókezelésként egy felületlezáró öblítéses eljárással optimalizálhatjuk a bevonatot, ami egyúttal növelt tapadást biztosít a festékek számára.

Rozsda eltávolítás - normál módon és gyorsan

A rozsda eltávolító termék szétoszlatja, megsemmisíti a rozsdát, ugyanakkor átmeneti vagy tartós korrózióvédelmet biztosít. A Loctite univerzális rozsda eltávolító terméke kiváló kúszóképességgel rendelkező, ásványolaj bázisú, és átmeneti korrózióvédelmet is biztosít.
A gyors rozsda eltávolító termék főleg nehezen oldható kötések esetében alkalmazható. Az összerozsdásodott menetek, csapok a hirtelen fagyasztás hatásának köszönhetően azonnal oldhatóvá válnak. A termék tartós korrózióvédelmet biztosít.

 

 csapágy, ékszíj