csapágy, ékszíj csapágy, ékszíj csapágy, ékszíj
csapágy, ékszíj

Csapágyak


Az ipar szinte minden területén igény merül fel csapágyakra és az alant felsorolt  termékekre. A bányászattól, a villamos erőműveken át a precíziós nagypontosságú gépgyártáson keresztül, az autóipar és a karbantartások mind - mind igényt tartanak ezen készítményekre. A mezőgazdasági gépek és feldolgozóüzemek, malmok, takarmánykeverők, konzervgyárak…stb.. folyamatos működésének egyik kritériuma a megelőző karbantartás.

Időközben azonban a piaci környezet újabb és újabb kihívásokat hozott. Olyan gyártmányok és felhasználók jelentek meg a piacon, amelyek igényei sokkal szélesebb palettát követeltek meg tőlünk. Az egyre jobban kiélesedő verseny megkövetelte az ár - érték arány optimalizálását mind a felhasználó mind pedig cégünk érdekében. Ezért további világszínvonalú csapágy beszállítókkal is felvettük a kapcsolatot, példát merítve a korszerű fejlett országok kereskedelmi képviseleteitől. 

Így lettünk forgalmazói a német Schaeffler csoport termékeinek, amely a FAG, INA és az ELGES márkák csapágyak gyártója. Jó és megbízható, árban és minőségben is megfelelő gördülő és csúszó csapágyakkal rendelkeznek a japán gyártók is. A KOYO az IKO és az NTN márkák szintén a világpiac vezetői között helyezkednek el. Nem hiányozhat a palettánkról a szintén német GMN csapágy sem, amely a precíziós technika vezetőképviselője.

Szerkezetük szempontjából a csapágyak lehetnek:

Siklócsapágyak, amelyeknél az álló és forgó elemek egymáson elcsúsznak. Gördülőcsapágyak, amelyeknél a viszonylagos mozgás ellenállásának csökkentését különböző gördülőelemek közbeiktatásával érjük el.

KATALÓGUS: https://medias.schaeffler.com/medias

 Uhlár
csapágy, ékszíj